Атака ще избере с политическо телевизионно реалити водача на листата си за

...
Атака ще избере с политическо телевизионно реалити водача на листата си за
Коментари Харесай

„Атака“ избира с политическо реалити водача на листата си за евроизборите

" Атака "  ще избере с политическо телевизионно реалити водача на листата си за евроизборите. Това обяви лидерът на партията Волен Сидеров пред публицисти в Народното събрание. Той уточни, че се обрисува трите партии от обединението " Обединени патриоти " да се явят поотделно на идните избори през май.

Нашата листа ще я води младеж, който ще го изберат феновете на ТВ " Алфа ", съобщи Сидеров. Той уточни, че всяка вечер в продължение на три седмици ще излъчват политическа академия. Нещо като реалити, единствено че политическо, и хората ще изберат тези, които вероятно да станат евродепутати, обясни Сидеров.

Той означи, че няма да има партийни деятели, а ще бъдат младежи, издигнати от студентски сдружения, неправителствени организации, които ще класират феновете. " Моята роля ще се лимитира до присъединяване в журито ", уточни той. Сидеров разяснява, че определеният метод е ексцентричен, само че на хората партийността към този момент им е много омръзнала.

Кандидатите би трябвало да имат 21 години, не би трябвало да са членове на " Атака ", само че да споделят убежденията на партията и да знаят по какъв начин да гласоподават да вземем за пример по джендърския въпрос, мигрантската рецесия и глобите против Русия, изясни Сидеров. " Ще създадем акция, тъй че да изпратим един младеж в Екологичен потенциал ", разяснява водачът на " Атака ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР